MAGYARENGLISH

  • kutatások
  • előadások
  • poszterek
  • cikkek
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • egyéb
  • frissítve 2016. 01. 08.

    Cikkek 2006

    Lelovics Zsuzsanna: Konzervek a közétkeztetésben.
    Élelmezés, 2006. 12. 20–22.
    Lelovics Zsuzsanna: Savanyított tejtermékek a közétkeztetésben. Élelmezés, 2006. 11. 20–21., 23.
    Kapás Katalin: Szív- és érbarát táplálkozás infarktus után 2006. november 6. Vital.hu
    Lelovics Zsuzsanna: Sajtok a közétkeztetésben. Élelmezés, 2006. 10. 27–28.
    Lelovics Zsuzsanna: Élelmi rostok az egészségünkért. Szívbarát Híradó, 2006. 14. 2–4.
    Lelovics Zsuzsanna – Kovács Ildikó: Mit esznek a Szigetlakók a Szigeten. Szívbarát Híradó, 2006. 14. 6–9.
    Varga Éva – Lelovics Zsuzsanna: Szívbarát védjegy és program ismertsége egyetemisták körében. Szívbarát Híradó, 2006. 14. 12–15.
    Lelovics Zsuzsanna: Kenyerek a közétkeztetésben. Élelmezés, 2006. 7–8. 42–43. 
    Lelovics Zsuzsanna: Kelt tészták a közétkeztetésben.
    Élelmezés, 2006. 5. 32–33.
    Lelovics Zsuzsanna: Tészták a közétkeztetésben. Élelmezés, 2006. 4. 15–16.
    Lelovics Zsuzsanna: Mit esznek a Szigetlakók általában? Szívbarát Híradó, 2006. 13. 14–15.


    Cikkek 2005

    Biró Gy., Molnár P.: A szívre egészséges tápanyag-összetételű, – „Szívbarát” – élelmiszerek továbbfejlesztett és bővített kritériumrendszere. Élelmiszervizsgálati Köz­lemények, 2005, 51, 1, 3–22