MAGYARENGLISH

  • kutatások
  • előadások
  • poszterek
  • cikkek
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • egyéb
  • frissítve 2016. 01. 08.

    Cikkek 2007

    Kovács Ildikó nyilatkozata In: Az egészség befektetés – magyarul is?
    Élelmezés. 2007. 11. 22–23.
    Schmidt Judit – Kovács Ildikó – Lelovics Zsuzsanna: Nők életmódja, testképe és önértékelése. Új Diéta 2007. 6. sz. 8–9. o.
    Lelovics Zsuzsanna: Ásványvizek.
    Élelmezés, 2007. 9. sz. 28–29. o.
    Kovács Ildikó: Dietetikusok a Szigeten. Élelmezés. 2007. 9. 46.
    Lelovics Zsuzsanna: Vaj vagy margarin? Studium & Practicum, 2007. október, 8. sz. 26–28. o.
    Utczás Anna: A diétás tanácsadás mint az intézeti kardiológiai rehabilitáció eszköze Új Diéta, 5, 7–9, 2007
    Kiderült, hogyan roncsolja az ereket a sült étel. Origó Egészség, 2007. október 2.
    Lelovics Zsuzsanna: Mindennapi kenyerünk – mindennapi problémánk? Studium & Practicum, 2007. szeptember, 7. sz. 26–28.
    Lenkovics Beatrix – Lelovics Zsuzsanna: Egészségtudatosság vagy divat?! Bioélelmiszerek az étrendben.
    Élelmezés, 2007. 7–8. sz. 38–39. o.
    Lelovics Zsuzsanna: Mit (v)együnk? Mindennapi kenyerünket... Príma Konyha Magazin, 2007. augusztus, 8. 38-41.
    Lelovics Zsuzsanna: A táplálkozás ómegája. Ómega-3- és ómega-6-zsírsavforrások. Studium & Practicum, 2007. július, 1. évf., 5. sz. 22–23.
    Lelovics Zsuzsanna: A fogyókúra alapja a reggeli. A gabonapehely jó kezdete lehet a napnak. Studium & Practicum, 2007. június, 1. évf., 4. sz. 24–26.
    Lelovics Zsuzsanna: Tojás és tojásételek a közétkeztetésben.
    Élelmezés, 2007. 6. sz. 27–29. o.
    Nógrádi Katalin: Mit kell tudni a transz-zsírsavakról? Origó Egészség, 2007. június 28.
    Nógrádi Katalin: Húskészítmények a táplálkozásunkban. Origó Egészség, 2007. június 27.
    Lelovics Zsuzsanna: Gabonaipari termékek a közétkeztetésben. Élelmezés, 2007. 7–8. 27–29.
    Lelovics Zsuzsanna: Húskészítmények a közétkeztetésben. Élelmezés, 2007. 5. 27–29.
    Lelovics Zsuzsanna: Húsok a közétkeztetésben, Élelmezés, 2007, 04. 24–25.
    Lelovics Zsuzsanna: Gyorsfagyasztott termékek a közétkeztetésben 2. Mirelit készételek. Élelmezés, 2007. 03.  22-24.
    Lelovics Zsuzsanna: Mit (v)együnk? Avagy a tudatos táplálkozás alapja: a tudatos vásárlás. Príma Konyha Magazin, 4. 8–11., 2007.
    Lelovics Zsuzsanna: Gabonapelyhek és tápanyagértékeik. Új Diéta, 2007. 1. 8–9.
    Lelovics Zsuzsanna: Személyre szabott étrend a teljesítmény szolgálatában, avagy a sporttáplálkozás napjainkban. 1. rész. Családorvosi Fórum, 4. 49–51., 2007.
    Lelovics Zsuzsanna: Inni, de melyiket. Hazai ásványvizek ásványianyag-tartalma. Studium & Practicum, 1. évf., 1. 24–25, 2007.

    Cikkek 2006