MAGYARENGLISH

  • kutatások
  • előadások
  • poszterek
  • cikkek
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • egyéb
  • frissítve 2016. 01. 08.

    Cikkek 2009

    KOVÁCS I. – LELOVICS ZS.: 2008-ban megjelent szakácskönyvek. Új Diéta, 2009. 1: 30–31.

    LELOVICS ZS. – BOZÓNÉ KEGYES R. – KOVÁCS I.: Halolajok és a vitaminok jelentősége a prevencióban és a cardiovascularis rehabilitációban. Magyar Családorvosok Lapja, 2009. március, 2(2): 28–30.

    KOVÁCS I.: Blogok, nem csak gasztronómiáról. Új Diéta, 2009. 2: 24–25.

    KOVÁCS I.: 10 dolog, amit a szójáról tudni kell. Új Diéta, 2009. 2: 31.

    DOBÁK Z. – KOVÁCS I. – LELOVICS ZS.: A címkeinformáció szerepe az elhízásprevencióban. Élelmezés, 2009. 7–8: 44–45.

    KOVÁCS I. – DOBÁK Z. – LELOVICS ZS.: Élelmiszer-vásárlási szokások a 17. Sziget Fesztivál látogatói körében. Új Diéta, 2009. 5–6: 2–4.