MAGYARENGLISH

 • táplálkozási alapok
 • szivárvány
 • kiadványok
 • frissítve 2016. 01. 08.

  A Nemzeti Népegészségügyi Programban megfogalmazott táplálkozási prevenciós alapelvek alapján az Egészséges Magyarországért Egyesület elsődleges célja, hogy a lakosság minél nagyobb részéhez eljuttassa a Szívbarát táplálkozással kapcsolatos alapvető információkat, ezzel járulva hozzá a táplálkozástudatos magatartás kialakításához. 
  Szeretnénk, ha mindenki érezné, hogy a táplálkozás fontos az egészség megőrzése szempontjából (különös tekintettel a szív- és érrendszeri betegségre), ismerné az egészséges táplálkozás alapelveit, és az alapelveknek megfelelő Szívbarát élelmiszereket keresné az üzletekben. 
  Az 1997-ben elkészült Táplálkozási szivárvány a kanadai Food Guide magyar adaptálása, amit az OÉTI és a KÉKI táplálkozási szakemberei a magyar táplálkozási viszonyokhoz alakítottak. A kiadványt 2003-ban aktualizáltuk. 

  Amennyiben egészségnevelő programjaihoz segédanyagként szeretne igényelni az Élelmiszer-útmutatóból, kérjük, töltse ki és jutassa el hozzánk a belépési nyilatkozatot faxon (1-230-1163) vagy e-mailben.

  Készleteink függvényében térítésmentesen elküldjük az igényelt prospektusokat, ha megírja nekünk, mikor, milyen célra használja fel azokat. Jelenleg sajnos nincs prospektuskészletünk.

  Ha ide kattint, megtekintheti, letöltheti, kinyomtathatja, szabadon sokszorosíthatja a teljes kiadványt: